Dribla Oy – verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaavan asiakkaan tulee olla 18-vuotias, täysivaltainen yksityishenkilö. Myös alaikäinen voi tilata verkkokaupasta huoltajan suostumuksella Kuluttajakaupassa noudetaan voimassaolevaa Suomen ja Euroopan Unionin Kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Toimitusaika-arvio

Tilaukset lähetetään tuotteesta riippuen 3-5 työpäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuote ei ole saatavilla toimitusaika-arvion sisällä, olemme yhteydessä asiakkaaseen. Emme ole vastuussa vaikutuspiirimme ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua verkkokauppamme tilausjärjestelmään. Ennakkotilattavien tuotteiden toimitusaika-arvio ilmoitetaan tuotteen sivulla. Mikä toimitusaikaan tulee muutoksia, ilmoitamme niistä erikseen.

Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot on tallennettu asiakasrekisteriimme, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Meillä on oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kuljetusta, ellei toisin ole mainittu.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Toimitustavat ja -maksu

Lähetämme tilatut tuotteet valitulla toimitustavalla mahdollisimman pian, viimeistään seitsemän arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Ennakkotilaustuotteet lähetetään kolmen arkipäivän sisällä tuotteiden saavuttua (toimitusaika-arvio kunkin tuotteen yhteydessä). Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme yhteydessä tilaajaan. Toimitustapoina Suomessa nouto valitsemastasi Postista, nouto Postin pakettiautomaatista, Postin kotiinkuljetus, nouto Matkahuollon asemalta, pakettiautomaatista tai asiamiespisteestä, Matkahuollon kotijakelu sekä nouto tuotantotiloistamme Mikkelistä, Oravinkatu 1, 50170 Mikkeli. Toimitusmaksu sisältää pakkaus- ja toimituskulut 

Toimitusmaksu ennakkomyynnissä sisältyy hintaan. Jatkossa toimitamme paketit Matkahuollon ja Postin kautta.

Nouto tuotantotiloistamme Mikkelistä 0 €

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, kun tuote on saapunut tilaajalle. Palautettavan tuotteen pakkauksineen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mikäli tahdot käyttää palautusoikeuttasi, lähetä sähköposti asiasta osoitteeseen kauppa@dribla.fi. Palautus kaikkiin kotimaan tilauksiin on omakustanteinen valitsemasi toimitustavan mukaan. Rahojen palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero.

Tuotevirheen korjaaminen ja vaihto-oikeus

Pyrimme aina siihen, että jokainen tuotteemme on laadukas, kuvauksen mukainen ja kaikin puolin ehjä ja siisti. Jos toimitettu tuote on viallinen, tulee meille tehdä kirjallinen virheilmoitus kauppa@dribla.fi. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautetaanko vai vaihdetaanko tuote. Rahojen palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero. Mikäli vioittuneen tuotteen tilalle tahdotaan uusi vastaava tuote, lähetämme sen heti kun vioittunut tuote on ensin palautunut meille ja tarkastettu. Huomioithan että asiakaspalautuslähetysten kulku postissa kestää normaalia postia pidempään, joskus jopa yli viikon. Saat kuittauksen sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja palautus on käsittelyssä. Uusi tuote lähetetään meiltä jälleen nopeasti ja normaalina pakettina.

Ennakkotilaustuotteilla ei ole vaihto-oikeutta, koska tuotteita tilataan vain ennakkotilausta vastaava määrä. Mikäli tuotepalautuksia tulee, laitamme vapaana olevat tuotteet esille verkkokauppaan.

Tuotteen lunastamatta jättäminen

Tuotteen palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin lunastamatta jättäminen ei kuluttajansuojalain mukaisesti riitä peruutukseksi. Säilytämme palautuneita paketteja 14 vrk niiden saapumisesta takaisin Dreibla Oy:lla. Mikäli palautumisesta huolimatta haluat tilauksen uudelleen lähetyksen, veloitamme siitä erikseen edestakaisena lähetyskuluna 10,00 € ennakkolaskulla sähköpostiisi. Paketti siirtyy kuljetukseen, kun maksu on tullut perille.